Over ons

Al mijn hele werkzame leven werk ik, Alfred Steenbergen, in de keuken. Als zestienjarige begon ik als kok in opleiding te werken bij restaurant Waanders in Staphorst en Familiehotel Golden Tulip in Paterswolde. Na mijn opleiding heb ik gewerkt als zelfstandig kok bij restaurant Hoogenkamp in de Wijk. Na een aantal jaren daar te hebben gewerkt kreeg ik de kans om in de voormalige keuken van het Diaconessenhuis in Meppel te werken. In die fase ontstond het idee om thuis een cateringservice te starten. Sinds april 1993 werk ik, samen met mijn vrouw Betsie Steenbergen, onder de naam Partyservice Steenbergen als cateraar. Eerst combineerde ik beide banen, maar vanwege de groeiende vraag besloot ik in 2014 mij volledig te richten op ons bedrijf.

Op dit moment geniet ik nog elke dag van dit werk en daarom hoop ik in de toekomst ook graag voor u iets te kunnen betekenen.

Alfred Steenbergen


Goede service, genoten van het eten!

Stef Raben – Google reviews

Tijdens een sfeervol feestje , extra genoten van de uitmuntende catering producten, vers & smaakvol, een aanrader voor uw toekomstig feest!

Jan Jansen – Google reviews

Wij verzorgen diverse buffetten, die samengesteld zijn uit ons assortiment, maar ook combinaties daarvan, geheel volgens uw wensen.